Όροι Χρήσης

Γενικες Πληροφορίες

 

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα του βιβλιοπωλείου L.E.A. Οι επισκέπτες και οι χρήστες της ιστοσελίδας lea-books.gr αλλά και οι υπηρεσίες που παρέχονται εδώ, διέπονται από τους παρακάτω όρους. Παρακαλείσθε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Όροι Χρήσης

Το Lea-Books.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προβάλει, παρουσιάζει και προχωρεί σε πωλήσεις βιβλίων. Το LEA-books.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, αναστείλλει, διακόψει για μικρό χρονικό διάστημα όλο ή μέρος της ιστοσελίδας του ή να την αναβαθμίσει χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Δεν ευθυνόμαστε για τυπογραφικά, αριθμητικά ή λάθη απεικόνισης των προϊόντων που προβάλλονται. Το lea-books.gr δεν έχει ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία και ηθική βλάβη προκύψει από χρήση της σελίδας.

Προσωπικά Δεδομένα


Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσα από το lea-books.gr διέπονται από το Διεθνές Ευρωπαϊκό δίκαιο αναφορικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003), το Ελληνικό Δίκαιο για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα( Ν. 2472/1997 με την προσθήκη των Π.Δ 207/1998 & 79/2000 και άρθρου 8 του Ν. 2819/20000) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.Τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες του lea-books.gr δε παραχωρούνται για κανέναν λόγο σε κανέναν . Η εταιρεία μας διατηρεί και χρησιμοποιεί αυτά τα αρχεία για λόγους ενημέρωσης των πελατών της, στατιστικούς ή οικονομικούς λόγους και φυσικά για την καλύτερη εξυπηρετησή τους.

Ποιοι Είμαστε

Το γαλλικό βιβλιοπωλείο Librairie Electronique d' Athenes (L.E.A.) βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Σίνα 60 (απέναντι από το γαλλικό ινστιτούτο). Η Librairie Electronique d' Athenes λειτουργεί και σαν ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείo στο οποίο μπορείτε να παραγγείλετε τα γαλλικά σας βιβλία όλο το 24-ωρο! Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους γαλλικούς εκδοτικούς οίκους του εξωτερικού και εσωτερικού, με αποτέλεσμα να σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία γαλλικών εκπαιδευτικών βιβλίων για μαθητές και καθηγητές, λεξικά, ξενόγλωσσα περιοδικά και μια εκπληκτική επιλογή γαλλικών λογοτεχνικών βιβλίων σε πολύ προσιτές τιμές! Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ καλέστε μας στο 211 0120547 ή 211 0120548. Εναλλακτικά γράψτε μας email στο info@lea-books.gr Σας περιμένουμε να μας επισκεφτείτε από κοντά!

Επικοινωνήστε μαζί μας

211 012 0547
211 012 0548
info@lea-books.gr

Facebook